Tenim nou espectacle

Ginkgo, l'arbre de la pau

Un espectacle que barreja diferents llenguatges per a explicar la fascinant història d’aquest arbre, el Ginkgo, símbol de saviesa, amor i esperança.

Tenim nou espectacle

Ginkgo, l'arbre de la pau

Un espectacle que barreja diferents llenguatges per a explicar la fascinant història d’aquest arbre, el Ginkgo, símbol de saviesa, amor i esperança.

Som Fes-t'ho com vulguis

Companyia d'espectacles infantils i familiars per a infants d'1 a 8 anys

Som la Companyia Fes-t’ho com vulguis, companyia d’espectacles infantils i familiars que, des del 2006 voltem per tot arreu amb els nostres espectacles.

 

Ens agrada especialment adreçar-nos a la primera infància (d’1 a 6 anys) i als seus adults. Fem teatre amb continguts motivadors i estèticament amb molta cura.

 

Ens plau actuar allà on es troba la canalla perquè sabem que no tothom ho te fàcil per anar al teatre. És per això que fem espectacles de petit, mitjà i gran format, per a poder fer propostes per diferents espais escènics: Teatres, sales polivalents, biblioteques, centres cívics, museus, etc. També a les escoles.

 

Amb les nostres propostes, ja siguin contes, teatre o pallassos, busquem la mirada creativa de l’infant. Expliquem històries i valors que ens motivin a nosaltres i ens delim per compartir-ho amb el públic.

 

Ho fem amb la paraula quan son espectacles de contes o utilitzant llenguatges i recursos visuals en el teatre.  

 

La Companyia és petitona en nombre de gent, som la Nona i el Xavi, i ens agrada definir-nos com a creació teatral feta a mà, ja que pensem, dissenyem i construïm. Ara bé, ens encanta també teixir xarxa amb bons professionals segons les necessitats de cada espectacle: músics, tècnics de so i llum, directors, mirades externes, assessoraments en moltes coses…i d’aquesta manera jugar, investigar, descobrir: Escarxofar-nos a la zona de confort no és la nostra manera de fer.

 

Amb tot aquest temps hem estat presents en Fires i Festivals; programacions escolars i familiars; biblioteques i espais escènics diversos, a moltes escoles, escoles bressol, etc… i ens encantaria afegir-te al nostre bagatge.

 

Remena tan com vulguis per la web i esperem que t’agradi.

 

Abraçades!