Inici Nosaltres Integrants

Xavier Basté Ribera

Des de fa trenta anys, pallasso i rondallaire. Estudis d’interpretació i titelles a l’ Institut del Teatre de Terrassa i Barcelona.

Formador en cursos a mestres i gent interessada en l'ofici de rondallaire per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich i a la FesCat; Especialista de teatre al CEIPM Bàrkeno de Barcelona.

Escriptor de contes infantils.
Membre fundador de la Cia Fes-t’ho com vulguis, on desenvolupo tasques de creació, direcció, guionista i actor.

Nona Umbert Solà

Artista plàstica, rondallaire, dissenyadora industrial i de vestuari, creadora d'espais efímers, assessora de l'ICE de la UAB, exprofessora a l'escola Massana de Barcelona, Eina, a la Universitat de Buenos Aires i al FesCat de la Generalitat de Catalunya.

Des de fa mes de quinze anys soc especialista de plàstica i teatre al CEIPM Bàrkeno de Barcelona i col•laboro en diferents produccions amb Comediants en el disseny i construcció d'atrezzo i vestuari;

Membre fundadora de la Cia Fes-t’ho com vulguis, on desenvolupo tasques de creació, direcció artística, escenografia. actriu i últimament il•lustració. A més a més, sempre jugo amb els colors i els pinzells creant experiències escèniques per a la primera infància.
 
Tel. 670 59 56 39 / 636 00 62 87 · C/Sant Antoní Mª Claret 110 · Sàtic 4ª · 08025 Barcelona · comvulguis@comvulguis.cat
Copyright © 2010 Fes t'ho com vulguis · Tots els drets reservats
Projecte desenvolupat per HSI, S.L. · www.hsi.es · info@hsi.es