@albert_gonzales_farran

Ens va recordar els nostres passejos al bosc Karura de Nairobi, que la Wangari va salvar i on tan bones estones vam passar. Enhorabona per l’espectacle. Vam quedar tots atrapats de principi a final. Gràcies!

ada_inspira

El vostre espectacle és una meravella. Ens heu deixat embadalits, des dels més grans fins als més petits. Colors, llum, vida… alegria, tristesa, realitat… consciència d’activisme i transformacio col·lectiva. Respectem i cuidem la natura.

Maria L.

Mi hija Nora ya conocía la hitoria de Wangari Maathai y ha disfrutado mucho viendo la obra de teatro. Ha entendido la profundidad el mensaje y después en casa le daba vueltas buscando soluciones para un mundo mejor.

Ainhoa M.

“La Mama dels arbres” és un teatre que de tan honest i coherent, ens enamora. A casa ens va fascinar el personatge de la Wangari Maathai gràcies a la vostra preciosa manera d’explicar-ho.

Raquel

Un espectáculo de poesía visual. Fuimos a ver “La Mama dels arbres” con mi hijo de 3 años. Nos encantó la puesta en escena (espectacular! era poesía visual!),  la historia y con un mensaje indispensable en la actualidad. Al salir no tardamos en recomendarlo!

Gloria C.

Una història molt bonica i ben contada. L’escenografia, les titelles i els seus manipuladors… tot feia l’efecte buscat, i la il·luminació ajudava molt. L’obra va mantenir l’atenció dels nens i les nenes. Una hora més tard, en arribar a casa, encara cantavem ‘aigua, terra, arbre’.

Sara F.

Espectaculo precioso, a los peques les encanta y a los adultos también! Cultura con mensaje ecologista para toda la familia!

Mercè B.

Espectacle preciós ple de contingut i de bellesa