Som el Xavi i la Nona

Benvinguts al nostre niu, on juguem, pensem i construïm per fer teatre per a tothom, sobretot per a la canalla menuda.

Una nit d’estiu ben engalanada, les estrelles van decidir que la Nona i el Xavi ens havíem de conèixer. Des d’aleshores, la Companyia Fes-t’ho com vulguis no hem parat amunt i avall fent teatre allà on ens criden.

 

Ens agrada fer-ho, sobretot, jugant, perquè igual que ho fan els infants, en el joc descobrim, aprenem, pensem, i construïm.

 

El cor ens diu què volem explicar, la raó ho dissenya i les mans li donen forma.

 

Som creació teatral feta a mà, ja sigui darrera un nas de pallasso; amb les paraules d’un conte explicat; la vida pròpia d’un titella o deixant-nos portar pels colors i la llum a mons imaginats i per imaginar.

 

Gaudir d’un espectacle és efímer com el vol d’una bombolla de sabó, però si aconseguim que aquesta experiència esdevingui una llavor de sensibilitat i creativitat per als més petits, serà, sens dubte, la nostra més gran recompensa.

Comvulguis-Nosaltres-Xavi-Nona

Qui és el Xavi?

Pallasso, narrador i creador d’espectacles. També escric contes.

Abans, però, he fet estudis d’interpretació i titelles a l’Institut del Teatre de Terrassa i Barcelona; Narrador de contes; Formador en cursos dirigits a mestres i gent interessada en l’ofici de rondallaire. Especialista de teatre per a infants de 3-12 anys a l’escola, amb projectes en horari lectiu.

Des del 2007, co-fundador de la Cia d’espectacles familiars Fes-t’ho com vulguis, especialitzada en teatre de primera infància i espectacles de contes. Aquí em trobareu, distret i feliç, amb la creació, la direcció, pujar a l’escenari i el que faci falta!.

Qui és la Nona?

Dissenyadora industrial i de modes. Creadora plàstica d’espais efímers. Assessora de l’ICE. He donat classes a l’escola Massana de Barcelona, Eina i a la Universitat de Buenos Aires. Des del 2003 especialista de plàstica al CEIPM Bàrkeno de Barcelona.

Des del 2007, co-fundadora de la Cia d’espectacles familiars Fes-t’ho com vulguis, especialitzada en teatre de primera infància i espectacles de contes, on la creació, el disseny i la construcció d’escenografia, el vestuari, pujar a l’escenari i un munt de coses més, em tenen ben enfeinada i feliç!